vineri, 13 aprilie 2012

Finalul turului

S-au jucat toate meciurile programate pentru turul Ligii de bowling Maramures, inclusiv meciurile restante.
Despre meciul RIV-SMA, se poate spune doar ca victoria era previzibila pentru RIV, astfel incat jocurile s-au desfasurat fara surprize.
In meciul RIV-OCT, chiar daca victoria pare categorica in favoarea RIV, au lipsit doar 8 popice pentru ca fetele sa smulga un egal prin numarul de jocuri castigate(din 6-3 se putea transforma in 4-5 pentru fete). Atat de multe splituri("carari"), rar am vazut intr-un meci.
Am lasat la urma meciul EDB-RIV, pentru ca suporterii au putut asista la un meci nebun, ocazie cu care s-au stabilit noi recorduri pentru Liga maramureseana.Punctele puse in joc pentru acest meci erau dorite de jucatorii ambelor echipe, pentru stabilirea clasamentului la finalul turului. Dupa un debut bun pentru RIV, cu 2 jocuri castigate, dupa prima rotatie, cu 2 scoruri de peste 200, a venit replica echipei EDB, care a reusit sa intoarca soarta meciului, reusind deasemenea 3 scoruri de peste 200. Probabil si strategia de alegere a pistelor a favorizat intoarcerea rezultatului.
In final s-au reusit in acest meci 6 scoruri de peste 200 si deasemenea media cea mai mare inregistrata in Liga, pentru 1 jucator, din 3 jocuri.
Clasamentele finale releva faptul ca echipa care a gresit cel mai putin conduce in lupta pe echipe, dar fiindca nu au reusit desprinderea de restul echipelor, returul ramane deschis oricarui rezultat. Hotaratoare vor fi punctele puse in joc in inalnirile directe dintre primele 3 echipe clasate si poate surprizele care pot veni din partea celorlalte echipe.
In clasamentul individual lucrurile sunt la fel de imprevizibile in ce priveste finalul returului deoarece avantajul pe care il au primii 3 clasati fata de ceilalti jucatori, se poate considera fragil.
De dragul statisticii
Am notat faptul ca in clasamentul numarului de jocuri castigate, 5 jucatori se gasesc la egalitate cu un coeficient de 0,67, raportat la maximum de 6 meciuri jucate.
Media cea mai mare la echipe au inregistrat-o baietii de la BUN, urmati la mica distanta de baietii de la EDB.
Pauza dintre tur si retur sa va aduca liniste si bucurii.
Sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.