duminică, 8 aprilie 2012

Dupa etapa a 6-a...

Cateva vorbe despre ce a reprezentat etapa a 6-a.
In timp ce fetele de la Octopus au "stat", celelalte echipe au avut de disputat cate un meci, conform programului. In primul meci s-a consemnat surpriza etapei, in conditiile in care intalnirea a avut loc cu o oarecare intarziere si baietii de la RIV nu au reusit sa se incalzeasca foarte bine. Probabil si relaxarea cu care au intrat in meci a fost o cauza a rezultatului acestora.
Fetele de la EDG fac in continuare scoruri care le mentin in prima jumatate a clasamentului, dar inconstanta pare sa fie problema cea mai mare in ce le priveste.
Finalul meciului a adus fiecarei echipe cate 1 punct obtinut de baieti prin numarul de jocuri castigate, respectiv de fete prin scorul general mai mare.
Derby-ul acestei etape poate avea o insemnatate mai profunda decat ar avea-o o simpla competitie. Prin modificarea componentei echipei TRX si infiintarea unei noi echipe in componenta carei intra un fost jucator de la TRX, era de asteptat ca rivalitatea (in sport) sa aduca pe piste dorinta de victorie pentru fiecare echipa.
Jocurile au fost in mare parte echilibrate, dar se pare ca in unele situatii concentrarea jucatorilor a avut de suferit.
Este foarte bine ca avem sustinatori si ca acestia o arata prin prezenta la meciuri, dar din ce am observat la acest meci, din felul in care acestia au inteles sa-si sustina favoritii, am tras concluzia ca jucatorii au fost mai degraba derutati decat incurajati sa joace bine. Modul de manifestare zgomotos, in timpul executarii aruncarii de catre un jucator, este o forma  lipsita de fair-play fata de toti concurentii si pentru ca nu suntem profesionisti, se poate sa ne afecteze concentrarea si in consecinta performanta. Consider ca aceasta forma de manifestare a suporterilor a fost un caz "izolat", poate din cauza ca nu au fost inca in "pielea" unui jucator implicat in joc, asa ca este datoria noastra, a celor care invitam prietenii sa ne sustina, de a  explica modul in care este eficienta sustinerea echipei favorite.
Despre meciul SMA-EDB se poate spune ca victoria era previzibila pentru echipa EDB desi au fost jocuri in care departajarea s-a stabilit la ultima aruncare.
Cele 3 scoruri de peste 200 obtinute si in aceasta seara, precum si cele de  peste 180, confirma forma buna in care se gasesc jucatorii situati in prima jumatate a clasamentului si nivelul competitiei superior fata de cel din toamna.
A mai ramas o etapa de disputat, dar si 2 meciuri restante. Revin cu rugamintea catre capitanii echipelor vizate de a programa si de a juca meciurile restante, astfel incat sa putem incepe returul.
Paste fericit!(jucatorilor care serbeaza Pastele catolic)
La multi ani "Floricilor"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.