miercuri, 4 aprilie 2012

Dupa etapa a 5-a...

Etapa a 5-a dupa "Program" a insemnat pentru 4 echipe, meciul cu numarul 4.
Caracterizat intr-un cuvant, meciul EDB-BUN poate fi numit, pana la aceasta ora, derby-ul Ligii.
Pe larg, scorurile inregistrate vorbesc foarte clar despre dorinta celor doua echipe de a castiga meciul.
S-a stabilit un record in ce priveste numarul de scoruri individuale de peste 200, 3 la numar, dar si scoruri medii ale echipelor, de exceptie: 179,44 pentru BUN.
Cu aceasta ocazie s-au produs cateva modificari in fruntea clasamentului individual. Se succed la conducerea clasamentului individual, jucatorii care pana in aceasta etapa au realizat scoruri foarte bune si imi dau incredere ca se poate depasi media scorurilor de anul trecut.
In meciul EDG-SMA, lucrurile par ca au mers usor pentru fete, dar din ceea ce am vazut eu in timpul jocurilor, punctele s-au transat doar pe final, pe ultimele 3-4 frame-uri.
Cu victoriile BUN si EDG se poate consemna egalitatea la puncte pentru echipele de pe primele 2 pozitii si pentru echipele de pe locurile 3si 4, asa ca lupta pentru "podium" ramane deschisa.
Lucrez la programul returului si propun inceperea acestuia: Joi, 19.04.2012.
Chiar daca modificam data de incepere a returului, este obligatoriu sa jucam toate meciurile programate pentru tur.
Faceti eforturi pentru programarea in timp util a meciurilor restante. Rog capitanii de echipa in cauza sa se puna deacord cu datele pentru desfasurarea meciurilor.
Nu in ultimul rand, salutam prezenta sponsorului principal a editiei din toamna trecuta, domnul Attila Bodis de la Delite-Textile. Contam in continuare pe prezenta lui activa in miscarea pe care incercam sa o promovam in Maramures.
Spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.