vineri, 23 martie 2012

Dupa 2 etape...

    Ceea ce se putea vedea cu ochiul liber, inca de la antrenamentul oficial, s-a adeverit inca din prima etapa. Am vazut echipe motivate si jucatori dornici de a se instala cat mai confortabil in fruntea clasamentului. Nu a lipsit mult pentru a avea parte de prima surpriza, inca din prima etapa, din partea fetelor de la Octopus. In schimb am avut parte de scoruri foarte bune, reusindu-se din start doborarea recordului stabilit anul trecut.
    In etapa a doua s-a produs si prima "jumatate" de surpriza, prin prestatia foarte buna a fetelor de la Edessa Girls. Ceea ce incepuse prost pentru baietii de la Edessa Boys, se putea transforma intr-un dezastru, dar scorul general a amortizat caderea libera spre nivelul de incepatori. Defapt Legea lui Murphy functioneaza intotdeauna:"Daca ceva poate merge prost, va merge prost."
    Au intervenit cateva modificari in programul jocurilor. Rog capitanii de echipa sa confirme datele si orele de desfasurare a meciurilor, pentru a putea aduce in timp util foile de scor.
   Weekend placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.