luni, 12 decembrie 2011

La finalul competitiei...

Continuarea titlului:... , ce nu s-a spus la microfon si ce mai trebuie de spus din punctul de vedere al Organizatorului.
    A fost o competitie curata, cu 5 echipe participante, inscrise oarecum, pe ultima suta de metri, o competitie asteptata si de care era nevoie la nivel de oras, la nivel de judet. Ne putem mandri cu faptul ca in regiune(de la noi si pana la Sf. Gheorghe sau Brasov)a fost singurul oras, care intr-un loc destinat pentru a desfasura astfel de competitii, s-a implicat activ in efortul comun cu cel al celorlalte centre din tara, pentru a realiza o legatura, o baza pentru ceea ce se cheama Liga nationala de bowling pentru amatori din Romania.
Fiecare echipa in parte s-a evidentiat in anumite situatii. The A Team s-a format din jucatori care au ajuns sa se cunoasca doar pe pistele de joc si care au reusit sa inchege o echipa capabila sa puna probleme serioase tuturor celorlalte echipe. Edessa Girls, sarea si piperul acestui campionat, s-a remarcat ca surpriza a acestei editii prin scorurile mari si meciurile castigate cateodata, in mod categoric. Edessa boys, desi echipa de mijlocul clasamentului, este echipa tampon intre varful clasamentului si celelalte echipe situate in partea inferioara a acestuia si care a mentinut aproape tot campionatul un echilibru intre cele doua echipe pretendente la titlu.In final, Edessa boys a trebuit sa se multumeasca cu medalia de bronz si sa ramana cu ambitia de a avansa pe podium la o viitoare editie a Ligii. Rivulus, cunoscandu-le valoarea jucatorilor care o compun, s-a situat printre favoritele la castigarea medaliei de aur atat in competitia pe echipe cat si in intrecerea individuala si se poate spune ca au tinut pasul pana aproape de final, cand jucatorii au trebuit sa se recunoasca invinsi si sa spere ca argintul castigat anul acesta in competitia pe echipe a fost doar o intamplare.Cine este Triple X? Era bine daca-mi puneam intrebarea asta la inceputul competitiei.I-am descoperit pe parcurs, oameni modesti si cu bun simt, jucatori cu fair play, cu o precizie de metronom, capabili sa intoarca aproape orice rezultat, sa scoata victorii din nimic si capabili de rezultate individuale de exceptie. Desi turul l-au incheiat pe locul 2, returul l-au castigat "la pas", consolidandu-si pozitiile in clasamentul pe echipe precum si in cel individual.Locul 1 din clasamentul pe echipe, la individual, si Best score sunt rezultate pe deplin meritate si contituie baza pentru finala de la Bucuresti.
    Doua mentiuni speciale pentru alte doua performante la fel de speciale: Scorul de 252 - record de pista, inregistrat de Petrar Mircea intr-unul din jocurile de antrenament, dar si scorul aproape perfect de 278 - record de sala, realizat de Sabou Dumitru, frame la care am avut placerea sa fiu martor, scor care va fi greu de depasit.
  Am avut parte de participanti inarmati cu pofta grozava pentru competitie si dorinta de autodepasire, dar si de fair play si colegialitate, ne-am grupat intr-o mare familie, un mare grup de prieteni.
    Mi-am dorit sa putem realiza un cadru festiv pentru acordarea premiilor si sper ca am reusit. E destul de usor sa organizezi astfel de evenimente in timpul in care beneficiezi de sprijinul si colaborarea jucatorilor pentru care doresti sa realizezi ceva.
    Prezenta oficialitatilor la acest eveniment , domnul Primar Catalin Chereches, domnul Director Corneliu Savoiu de la DJTS Maramures, ma bucura si pentru faptul ca asa s-a aflat despre miscarea pe care o initiem si pe care vrem sa o dezvoltam in anii care urmeaza.
    Despre gazda noastra, pentru ca nu-i plac vorbele lungi, spunem doar "Multam!".
    Multam si sponsorilor care au facut posibila deplasarea echipei la finala de la Bucuresti: 
Octopus Bowling-Cafe
Snow fox
Delite textile
Docom electronics
Il Padrino
    Mai urmeaza inca un pas mare de facut. Nu stiu ce obiective si-au stabilit baietii, dar un lucru e clar: au valoare si o vor arata si la Bucuresti in zilele de 16, 17 Decembrie  2011.
    Succes Triple X!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.